Πολιτική απορρήτου προσωπικών δεδομένων

Προσοχή! Πληροφορίες για όλους τους επισκέπτες του ιστότοπου https://obzoroff.info από όλες τις χώρες του κόσμου: Εάν θέλετε να εξοικειωθείτε με αυτούς τους κανόνες στη δική σας γλώσσα, χρησιμοποιήστε τον επίσημο μεταφραστή της Google. Το κείμενο των κανόνων και της πολιτικής απορρήτου μας μεταφράζεται εύκολα και είναι κατανοητό, ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε αυτόματη αυτόματη μετάφραση.

Πολιτική απορρήτου Η διαχείριση του ιστότοπου obzoroff.info υποχρεούται να διατηρεί το απόρρητό σας στο Διαδίκτυο. Δίνουμε μεγάλη προσοχή στη διασφάλιση των δεδομένων που μας δώσατε. Η πολιτική απορρήτου μας βασίζεται στο Γενικός κανονισμός για την προστασία των δεδομένων (GDPR) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου ισχύει για τους ιστότοπους του obzoroff.info που ανήκουν και λειτουργούν και τους υποτομείς του (“Ιστότοποι”). (“Εμείς” ή “εμάς”) γνωρίζουμε ότι σας ενδιαφέρει ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιούνται και κοινοποιούνται οι πληροφορίες για εσάς. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου εξηγεί ποιες πληροφορίες σας θα συλλέγονται από το www.obzoroff.info όταν επισκέπτεστε τους Ιστότοπους και την Υπηρεσία www.obzoroff.info (συμπεριλαμβανομένων των ιστότοπων των συνεργατών μας), πώς θα χρησιμοποιηθούν τα δεδομένα και πώς μπορείτε ελέγξτε τη συλλογή, τη διόρθωση ή / και τη διαγραφή περιεχομένου. Δεν θα χρησιμοποιήσουμε ή θα κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες σας σε κανέναν εκτός από αυτές που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου δεν ισχύει για πληροφορίες που συλλέγουμε με άλλα μέσα (συμπεριλαμβανομένων εκτός σύνδεσης) ή από άλλες πηγές. Οι όροι με κεφαλαία που δεν ορίζονται σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου έχουν την έννοια που τους δίνεται στους Όρους μας. Η χρήση των πληροφοριών που συλλέγονται μέσω των Ιστότοπων μας περιορίζεται στους σκοπούς της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου και των Όρων Παροχής Υπηρεσιών στους πελάτες.

Πολιτική απορρήτου του GDPR του ιστότοπου obzoroff.info

Επεξεργασία cookies

Χρησιμοποιούμε αρχεία cookie για τη σωστή εμφάνιση του περιεχομένου της ιστοσελίδας και για την ευκολία της περιήγησης obzoroff.info. Είναι μικρά αρχεία, τα οποία είναι αποθηκευμένα στη συσκευή σας. Βοηθούν τον ιστότοπο να θυμάται πληροφορίες σχετικά με εσάς, όπως σε ποια γλώσσα χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο και ποιες σελίδες έχετε ήδη ανοίξει. Αυτές οι πληροφορίες θα είναι χρήσιμες στην επόμενη επίσκεψη. Χάρη στα αρχεία cookie, η περιήγηση στον ιστότοπο γίνεται πολύ πιο βολική. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτά τα αρχεία στο Wikipedia. Μπορείτε να ρυθμίσετε την υποδοχή και την αποκλεισμό των cookies στον browser σας. Η αδυναμία λήψης αρχείων cookie ενδέχεται να περιορίσει τη λειτουργικότητα του ιστότοπου.

Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων από άλλες υπηρεσίες

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί ηλεκτρονικές υπηρεσίες τρίτου μέρους, οι οποίες πραγματοποιούν συλλογή δεδομένων, ανεξάρτητα από εμάς. Τέτοιες υπηρεσίες περιλαμβάνουν: Google Analytics. Τα δεδομένα που συλλέγονται από αυτές τις υπηρεσίες μπορούν να παρέχονται σε άλλες υπηρεσίες εντός αυτών των οργανισμών. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα δεδομένα για τη διαφήμιση εξατομίκευσης του δικού τους διαφημιστικού δικτύου. Μπορείτε να μάθετε σχετικά με τις συμφωνίες χρηστών των οργανισμών αυτών στις ιστοσελίδες τους. Μπορείτε επίσης να αρνηθείτε τη συλλογή των προσωπικών σας δεδομένων. Για παράδειγμα, το πρόσθετο του προγράμματος περιήγησης εξαίρεσης Google Analytics μπορεί να βρεθεί εδώ. Δεν διαβιβάζουμε προσωπικά δεδομένα σε άλλους οργανισμούς ή υπηρεσίες, οι οποίοι δεν περιλαμβάνονται στην παρούσα πολιτική απορρήτου. Κατ ‘εξαίρεση, τα συλλεχθέντα δεδομένα μπορούν να παρέχονται με νόμιμο αίτημα κρατικών αρχών, οι οποίες έχουν εξουσιοδότηση να ζητήσουν τέτοιες πληροφορίες.

Σύνδεσμοι με άλλες ιστοσελίδες

Ο ιστότοπός μας obzoroff.info μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, οι οποίοι δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχό μας. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για το περιεχόμενο αυτών των ιστότοπων. Σας συνιστούμε να εξοικειωθείτε με την πολιτική απορρήτου κάθε ιστότοπου που επισκέπτεστε, εάν υπάρχει τέτοια πολιτική.

Πληροφορίες που συλλέγουμε στο δικό μας

  • (α) Η υπηρεσία μας: Ενδέχεται να συλλέξουμε προσωπικά αναγνωρίσιμα στοιχεία για εσάς, όπως το πλήρες όνομά σας, τον αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνση email ή παρόμοια, όταν εγγραφείτε για λογαριασμό. Εάν επιλέξετε να αγοράσετε ένα προϊόν από εμάς, εμείς ή οι τρίτοι επεξεργαστές πληρωμών θα συλλέξουμε τα στοιχεία πληρωμής σας. Όταν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία www.obzoroff.info ή εάν επισκέπτεστε τους ιστότοπούς μας, ενδέχεται να λάβουμε ορισμένες πληροφορίες για εσάς, όπως περιγράφεται παρακάτω. Ωστόσο, μπορούμε να στείλουμε διαφημιστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. ενδέχεται να σας στείλουμε email σχετικά με την υπηρεσία που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας. Εάν δεν επιθυμείτε πλέον να λαμβάνετε αυτά τα μηνύματα, μπορείτε να εξαιρεθείτε από την ακύρωση του λογαριασμού σας.
  • (β) Cookies και τεχνολογίες παρακολούθησης: Τεχνολογίες όπως: cookie, beacons, tags και scripts χρησιμοποιούνται από το www.obzoroff.info. Αυτές οι τεχνολογίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανάλυση των τάσεων, τη διαχείριση των Ιστότοπων, την παρακολούθηση των κινήσεών σας γύρω από τους Ιστότοπους και τη συλλογή δημογραφικών πληροφοριών σχετικά με τη βάση χρηστών μας στο σύνολό της. Χρησιμοποιούμε cookies για να θυμόμαστε τις ρυθμίσεις των χρηστών, καθώς και για έλεγχο ταυτότητας και αναλυτικά στοιχεία. Οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν τη χρήση των cookies σε επίπεδο μεμονωμένου προγράμματος περιήγησης. Εάν απορρίψετε τα cookie, μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε τους Ιστότοπους μας, αλλά η δυνατότητά σας να χρησιμοποιήσετε ορισμένες δυνατότητες ή περιοχές των Ιστότοπων μας μπορεί να είναι περιορισμένη. Χρησιμοποιούμε επίσης το Google Analytics, τον Διαχειριστή ετικετών Google. Ορισμένα ή όλα αυτά τα εργαλεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρακολούθηση πληροφοριών σχετικά με τη συμπεριφορά σας στον ιστότοπό μας, ανάλογα με την περιοχή σας.

Πληροφορίες που συλλέγουμε για τους πελάτες μας

  • (α) Η υπηρεσία μας. Συλλέγουμε δεδομένα για λογαριασμό των πελατών μας που χρησιμοποιούν την υπηρεσία www.obzoroff.info (ενσωματώνοντας τον κωδικό μας στους ιστότοπούς τους) σχετικά με τη συμπεριφορά των επισκεπτών των ιστότοπων των πελατών μας ή των εφαρμογών για κινητά. Όταν επισκέπτεστε τέτοιους ιστότοπους ή εφαρμογές για κινητά, ενδέχεται να λάβουμε ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά σας, όπως δραστηριότητα ser, περιεχόμενο σελίδας, κλικ / άγγιγμα, κίνηση, κύλιση και δραστηριότητα πληκτρολόγησης (σε ορισμένες περιπτώσεις).
  • (β) Πληροφορίες που σχετίζονται με δεδομένα που συλλέγονται για τους επισκέπτες μας: το obzoroff.info συλλέγει πληροφορίες υπό την καθοδήγηση των πελατών του και δεν έχει άμεση σχέση με τα άτομα των οποίων τα δεδομένα μπορεί να επεξεργαστεί. Εάν είστε πελάτης ενός από τους τρέχοντες πελάτες μας και δεν θέλετε πλέον να παρακολουθείτε αυτόν τον πελάτη, επικοινωνήστε απευθείας με τον αντίστοιχο πελάτη. Ενδέχεται να μεταφέρουμε προσωπικά στοιχεία σε εταιρείες που μας βοηθούν να παρέχουμε την υπηρεσία μας. Οι μεταφορές σε επόμενα τρίτα μέρη καλύπτονται από τις συμφωνίες παροχής υπηρεσιών με τους πελάτες μας.
  • (γ) Πρόσβαση και διατήρηση δεδομένων που ελέγχονται από τους πελάτες μας: Ένα άτομο που είναι τρέχων ή πρώην πελάτης www.obzoroff.info που ζητά πρόσβαση ή επιθυμεί να διορθώσει, να τροποποιήσει ή να διαγράψει ανακριβή δεδομένα θα πρέπει να κατευθύνει το ερώτημά του στη διεύθυνση leadzevs@gmail.com . Ένα άτομο που είναι πελάτης ενός τρέχοντος ή πρώην πελάτη www.obzoroff.info που ζητά πρόσβαση ή επιθυμεί να διορθώσει, να τροποποιήσει ή να διαγράψει ανακριβή δεδομένα θα πρέπει να στείλει το ερώτημά του στον αντίστοιχο πελάτη πρώτα και στη συνέχεια, εάν δεν ληφθεί απάντηση ή κάτι τέτοιο η απάντηση δεν είναι ικανοποιητική, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το leadzevs@gmail.com.

Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε για λογαριασμό των πελατών μας για όσο διάστημα απαιτείται για την παροχή των υπηρεσιών μας. Το www.obzoroff.info θα διατηρήσει αυτές τις προσωπικές πληροφορίες, όπως απαιτείται για να συμμορφωθεί με τις νομικές μας υποχρεώσεις, να επιλύσει διαφορές και να επιβάλει τις συμφωνίες μας.

Πληροφορίες που συλλέγουμε από τρίτους

Μπισκότα και τεχνολογίες εντοπισμού: Τεχνολογίες όπως: cookies, beacons, ετικέτες και σενάρια χρησιμοποιούνται από τους συνεργάτες, τους συνεργάτες μας, τους αναλυτές ή τους παρόχους υπηρεσιών. Αυτές οι τεχνολογίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανάλυση των τάσεων, τη διαχείριση των ιστότοπων, την παρακολούθηση των κινήσεων σας γύρω από τους ιστότοπους και τη συγκέντρωση δημογραφικών πληροφοριών σχετικά με το σύνολο των χρηστών μας. Μπορεί να λαμβάνουμε αναφορές με βάση τη χρήση αυτών των τεχνολογιών από αυτές τις εταιρείες σε ατομική αλλά και συγκεντρωτική βάση.

Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας

  • (α) Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε για τη λειτουργία και τη συντήρηση των Ιστοτόπων μας και της Υπηρεσίας www.obzoroff.info και για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις και τις ανησυχίες σας. Η νομική βάση είναι το άρθρο 6 (1) του Νόμου περί Προστασίας Δεδομένων και το άρθρο. 6 (1) (στ) του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR).
  • (β) Εάν δώσατε τη συγκατάθεσή σας, χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε για να σας στείλουμε ανακοινώσεις μάρκετινγκ στο ενημερωτικό δελτίο μας. Η νομική βάση είναι το τμήμα 6 (1) του νόμου περί προστασίας δεδομένων της Ινδίας και η τέχνη. 6 (1) (α) του GDPR.
  • (γ) Χρησιμοποιούμε επίσης τις πληροφορίες που συλλέγουμε για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να βελτιώσουν τον ιστότοπό τους.

Πώς μοιραζόμαστε τις πληροφορίες σας

  • (α) Πληροφορίες προσωπικής ταυτοποίησης: Το www.obzoroff.info δεν θα ενοικιάσει ή δεν πουλήσει τα προσωπικά σας στοιχεία σε άλλους. Ενδέχεται να αποθηκεύσουμε προσωπικές πληροφορίες σε τοποθεσίες εκτός του άμεσου ελέγχου του www.obzoroff.info (για παράδειγμα, σε διακομιστές ή βάσεις δεδομένων που βρίσκονται σε συνεργασία με παρόχους φιλοξενίας). Τυχόν προσωπικές πληροφορίες που επιλέγετε να κάνετε δημόσια διαθέσιμες στους Ιστότοπους μας ή στην Υπηρεσία www.obzoroff.info, όπως δημοσίευση σχολίων στη σελίδα του ιστότοπού μας, θα είναι διαθέσιμες σε άλλους. Εάν καταργήσετε πληροφορίες που έχετε δημοσιοποιήσει στους Ιστότοπους μας ή στην Υπηρεσία www.obzoroff.info, τα αντίγραφα ενδέχεται να παραμείνουν ορατά σε προσωρινά αποθηκευμένες και αρχειοθετημένες σελίδες των Ιστότοπων μας ή της Υπηρεσίας www.obzoroff.info ή εάν άλλοι χρήστες έχουν αντιγράψει ή αποθηκεύσει αυτές οι πληροφορίες. Ο ιστότοπός μας διαχειρίζεται από μια εφαρμογή τρίτου μέρους που μπορεί να απαιτεί από εσάς να εγγραφείτε για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο. Δεν έχουμε πρόσβαση ή έλεγχο των πληροφοριών που δημοσιεύονται στον ιστότοπο. Εάν θέλετε να καταργηθούν τα προσωπικά στοιχεία που δημοσιεύτηκαν στην ενότητα σχολίων, θα πρέπει να επικοινωνήσετε ή να συνδεθείτε στην εφαρμογή τρίτου μέρους. Για να μάθετε πώς η εφαρμογή τρίτων χρησιμοποιεί τις πληροφορίες σας, διαβάστε την πολιτική απορρήτου τους.
  • (β) Πληροφορίες μη προσωπικής ταυτοποίησης: Μπορούμε να κοινοποιήσουμε μη προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες (όπως ανώνυμα δεδομένα χρήσης, σελίδες και διευθύνσεις URL παραπομπής / εξόδου, τύπους πλατφόρμας, αριθμός κλικ κ.λπ.) με ενδιαφερόμενα τρίτα μέρη για να τους βοηθήσουμε να κατανοήσουν μοτίβα χρήσης για ορισμένες υπηρεσίες www.obzoroff.info και εκείνους των συνεργατών μας. Οι συνεργάτες μας έχουν επίσης την επιλογή να δημοσιεύσουν τα αποτελέσματα για τους ιστότοπούς τους στην υπηρεσία www.obzoroff.info. Τέτοια αποτελέσματα αποτελούνται αποκλειστικά από μη προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες. Εάν επιλέξετε να δημοσιεύσετε τέτοια αποτελέσματα στην Υπηρεσία www.obzoroff.info (για παράδειγμα, στη συλλογή αποτελεσμάτων μας), κατανοείτε και συμφωνείτε ότι αυτές οι πληροφορίες, μαζί με τυχόν προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες που επιλέγετε να διαθέσετε σε σχέση με τέτοια Τα δεδομένα θα διατίθενται στο κοινό. Δημοσιεύοντας τα αποτελέσματά σας στην υπηρεσία www.obzoroff.info ή στον ιστότοπο, συμφωνείτε ότι έχετε λάβει όλες τις απαραίτητες συγκαταθέσεις για τη δημοσιοποίηση αυτών των πληροφοριών και ότι κάτι τέτοιο δεν θα παραβιάζει νόμους. Εάν καταργήσετε πληροφορίες που έχετε δημοσιοποιήσει στην Υπηρεσία www.obzoroff.info ή στον ιστότοπο, τα αντίγραφα ενδέχεται να παραμείνουν ορατά σε προσωρινά αποθηκευμένες και αρχειοθετημένες σελίδες της Υπηρεσίας ή του ιστότοπου www.obzoroff.info ή εάν άλλοι χρήστες έχουν αντιγράψει ή αποθηκεύσει αυτές τις πληροφορίες . Οι μη προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες μπορούν να αποθηκευτούν επ ‘αόριστον.
  • (γ) Περιπτώσεις όπου απαιτείται να κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες σας: Το www.obzoroff.info θα αποκαλύψει τις πληροφορίες σας όπου απαιτείται από το νόμο, εάν υπόκειται σε νομική διαδικασία ή εάν πιστεύουμε εύλογα ότι η ενέργεια αυτή είναι απαραίτητη για (α) συμμόρφωση με το νόμο και τα εύλογα αιτήματα επιβολής του νόμου · (β) για την επιβολή των Όρων Παροχής Υπηρεσιών ή για την προστασία της ασφάλειας ή της ακεραιότητας της Υπηρεσίας μας, ή / και (γ) να ασκήσει ή να προστατεύσει τα δικαιώματα, την ιδιοκτησία ή την προσωπική ασφάλεια του www.obzoroff.info, των χρηστών μας ή άλλων.
  • (δ) Τι συμβαίνει σε περίπτωση αλλαγής ελέγχου: Μπορούμε να αγοράσουμε ή να πουλήσουμε / εκποιήσουμε / μεταβιβάσουμε την εταιρεία (συμπεριλαμβανομένων τυχόν μετοχών στην εταιρεία) ή οποιονδήποτε συνδυασμό των προϊόντων, υπηρεσιών, περιουσιακών στοιχείων και / ή επιχειρήσεων της. Οι πληροφορίες σας, όπως ονόματα πελατών και διευθύνσεις email, καθώς και άλλες πληροφορίες χρήστη που σχετίζονται με την υπηρεσία www.obzoroff.info ενδέχεται να είναι μεταξύ των αντικειμένων που πωλούνται ή μεταφέρονται με άλλο τρόπο σε αυτούς τους τύπους συναλλαγών. Μπορούμε επίσης να πουλήσουμε, να εκχωρήσουμε ή να μεταφέρουμε με άλλον τρόπο τέτοιες πληροφορίες κατά τη διάρκεια εταιρικών εκποιήσεων, συγχωνεύσεων, εξαγορών, πτώχευσης, διάλυσης, αναδιοργάνωσης, εκκαθάρισης, παρόμοιων συναλλαγών ή διαδικασιών που αφορούν το σύνολο ή μέρος της εταιρείας. Θα ειδοποιηθείτε μέσω email και / ή προειδοποιητικής ειδοποίησης στον ιστότοπό μας για οποιαδήποτε αλλαγή ιδιοκτησίας ή χρήσης των προσωπικών σας στοιχείων, καθώς και για τυχόν επιλογές που έχετε σχετικά με τα προσωπικά σας στοιχεία.
  1. Πώς προστατεύουμε τις πληροφορίες σας. Ο ιστότοπος www.obzoroff.info ασχολείται με την προστασία του απορρήτου και των δεδομένων σας, αλλά δεν μπορούμε να διασφαλίσουμε ή να εγγυηθούμε την ασφάλεια οποιωνδήποτε πληροφοριών μεταδίδετε στο www.obzoroff.info ή να εγγυηθούμε ότι τα δεδομένα σας στην Υπηρεσία www.obzoroff.info ενδέχεται να μην είναι η πρόσβαση, η αποκάλυψη, η τροποποίηση ή η καταστροφή από παραβίαση οποιουδήποτε από τα τυπικά φυσικά, τεχνικά ή διαχειριστικά μέτρα ασφαλείας του κλάδου μας. Όταν εισάγετε ευαίσθητες πληροφορίες (όπως διαπιστευτήρια σύνδεσης) στις φόρμες εγγραφής ή παραγγελίας, κρυπτογραφούμε αυτές τις πληροφορίες χρησιμοποιώντας τα cookies tawk.to chat και google analytics. Ωστόσο, καμία μέθοδος μετάδοσης μέσω Διαδικτύου ή μέθοδος ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι 100% ασφαλής. Επομένως, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλειά του. Εάν έχετε απορίες σχετικά με την ασφάλεια στον ιστότοπό μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση leadzevs@gmail.com. Χρησιμοποιούμε μια πλατφόρμα εξωτερικής βοήθειας και μια εταιρεία επεξεργασίας πιστωτικών καρτών για να σας χρεώσουμε εάν αγοράσετε υπηρεσίες. Αυτές οι εταιρείες δεν διατηρούν, μοιράζονται, αποθηκεύουν ή χρησιμοποιούν προσωπικές πληροφορίες για οποιονδήποτε άλλο σκοπό.
  2. Ανατρέξτε στην ειδική σελίδα μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την προσέγγισή μας στο GDPR.
  3. Συμβιβασμός προσωπικών πληροφοριών. Σε περίπτωση που τα προσωπικά στοιχεία διακυβεύονται ως παραβίαση της ασφάλειας, το www.obzoroff.info θα ειδοποιήσει αμέσως τους πελάτες μας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
  4. Οι επιλογές σας σχετικά με τις πληροφορίες σας. Για τους τρέχοντες πελάτες του www.obzoroff.info, μπορείτε να ελέγξετε, να διορθώσετε, να ενημερώσετε ή να διαγράψετε ανακρίβειες στις πληροφορίες σχετικά με εσάς που το www.obzoroff.info διατηρεί αρχείο με τη σύνδεση στον λογαριασμό σας για να ενημερώσετε τον κωδικό πρόσβασης και τα στοιχεία χρέωσής σας. Εναλλακτικά (για θέματα δεδομένων που παρακολουθούνται από www.obzoroff.info και πρώην πελάτες www.obzoroff.info), μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας απευθείας στη διεύθυνση leadzevs@gmail.com. Θα αναγνωρίσουμε το αίτημά σας εντός ωρών και θα το αντιμετωπίσουμε αμέσως. Αν θέλετε να εξαιρεθείτε από την παρακολούθηση του λογισμικού ανάλυσης του www.obzoroff.info, μπορείτε να το κάνετε στη διεύθυνση https://www.obzoroff.info. Ο νόμος περί προστασίας δεδομένων σάς παρέχει μια σειρά δικαιωμάτων σε σχέση με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς. Από αυτήν την άποψη, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να διορθώσουμε ή να διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα ή να περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, εάν νομίζετε ότι είναι ανακριβή. Επιπλέον, έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία βάσει των νόμιμων συμφερόντων μας ως νομικής βάσης. Είμαστε υποχρεωμένοι να αξιολογούμε και να ενεργούμε βάσει του αιτήματός σας. Επιπλέον, έχετε επίσης το δικαίωμα στη φορητότητα δεδομένων, εάν πρέπει να γίνει σχετικό. Έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην τοπική εποπτική αρχή σας.

Διατήρηση των προσωπικών σας πληροφοριών

  • (α) Εάν έχετε λογαριασμό στο www.obzoroff.info, θα διατηρήσουμε τα στοιχεία σας για όσο διάστημα ο λογαριασμός σας είναι ενεργός ή όπως απαιτείται για να σας παρέχουμε υπηρεσίες. Θα διατηρήσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας όπως απαιτείται για να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις, να επιλύσουμε διαφορές και να επιβάλουμε τις συμφωνίες μας.
  • (β) Εάν είστε επισκέπτης των Ιστότοπων www.obzoroff.info, θα διατηρήσουμε τις πληροφορίες σας για όσο διάστημα είναι απαραίτητο, αλλά όχι περισσότερο από ένα (1) έτος μετά την τελευταία επίσκεψή σας στους Ιστότοπους μας.
  1. Παιδικό απόρρητο. Η προστασία της ιδιωτικής ζωής των μικρών παιδιών είναι ιδιαίτερα σημαντική. Για το λόγο αυτό, το www.obzoroff.info δεν συλλέγει ή ζητά προσωπικά στοιχεία από κανέναν κάτω των 13 ετών. Σε περίπτωση που μάθουμε ότι έχουμε συλλέξει προσωπικά στοιχεία από ένα παιδί κάτω των 13 ετών, θα διαγράψουμε αυτές τις πληροφορίες ως όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Εάν πιστεύετε ότι ενδέχεται να έχουμε οποιεσδήποτε πληροφορίες από ή σχετικά με ένα παιδί κάτω των 13 ετών, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση leadzevs@gmail.com.
  2. Διαδικασίες κοινοποίησης. Είναι πολιτική μας να παρέχουμε ειδοποιήσεις, είτε αυτές οι ειδοποιήσεις απαιτούνται από το νόμο είτε για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς που σχετίζονται με την επιχείρηση, σε εσάς μέσω email, γραπτής ή έντυπης ειδοποίησης, ή μέσω εμφανής δημοσίευσης μιας τέτοιας ειδοποίησης στην Υπηρεσία, όπως καθορίζεται από www.obzoroff.info κατά τη διακριτική του ευχέρεια. Διατηρούμε το δικαίωμα να καθορίσουμε τη μορφή και τα μέσα παροχής ειδοποιήσεων σε εσάς, υπό την προϋπόθεση ότι μπορείτε να εξαιρεθείτε από ορισμένα μέσα ειδοποίησης, όπως περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.
  3. Σύνδεσμοι προς άλλους ιστότοπους. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πρακτικές που χρησιμοποιούνται από ιστότοπους ή υπηρεσίες που συνδέονται με ή από την Υπηρεσία www.obzoroff.info ή τους Ιστότοπους, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών ή του περιεχομένου που περιέχονται σε αυτές. Να θυμάστε ότι όταν χρησιμοποιείτε έναν σύνδεσμο για να μεταβείτε από την υπηρεσία www.obzoroff.info ή ιστότοπους σε άλλον ιστότοπο ή υπηρεσία, η Πολιτική απορρήτου μας δεν ισχύει για ιστότοπους ή υπηρεσίες τρίτων. Η περιήγησή σας και η αλληλεπίδραση σε οποιονδήποτε ιστότοπο ή υπηρεσία τρίτου μέρους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν σύνδεσμο ή διαφήμιση στον ιστότοπό μας, υπόκεινται στους κανόνες και τις πολιτικές του ίδιου του τρίτου μέρους.
  4. Social Widgets Media: Ο ιστότοπός μας περιλαμβάνει λειτουργίες κοινωνικών μέσων, όπως το κουμπί Facebook Like και άλλα γραφικά στοιχεία που λειτουργούν στον ιστότοπό μας. Αυτές οι λειτουργίες ενδέχεται να συγκεντρώνουν τη διεύθυνση IP και τη σελίδα που επισκέπτεστε στον ιστότοπό μας και ενδέχεται να ορίσετε ένα cookie για να μπορέσετε να λειτουργήσει σωστά η λειτουργία. Τα χαρακτηριστικά των κοινωνικών μέσων και τα widgets φιλοξενούνται από τρίτους ή φιλοξενούνται απευθείας στον ιστότοπό μας. Οι αλληλεπιδράσεις σας με αυτές τις λειτουργίες διέπονται από την πολιτική απορρήτου του οργανισμού που τις παρέχει.
  5. Αλλαγές στην πολιτική απορρήτου μας. Όλες οι αλλαγές αυτής της Πολιτικής Απορρήτου ισχύουν όταν δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα. Όταν αλλάζουμε την πολιτική με ουσιαστικό τρόπο, θα σας ενημερώσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή / και μια προειδοποιητική ειδοποίηση στον ιστότοπό μας, προτού η αλλαγή γίνει αποτελεσματική και ενημερώσετε την «ημερομηνία έναρξης» στην κορυφή αυτής της σελίδας.

Επικοινωνήστε μαζί μας πληροφορίες

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, τις πρακτικές αυτού του Ιστότοπου ή τις συναλλαγές σας με αυτόν τον ιστότοπο, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση psyleads@gmail.com ή χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου για τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών και των αναγνωστών του προγράμματος περιήγησης (εφεξής “Πολιτική απορρήτου”) ισχύει για όλες τις πληροφορίες που δημοσιεύονται στον ιστότοπο στο Διαδίκτυο στη διεύθυνση: https://obzoroff.info (εφεξής “η Ιστοσελίδα”), ποιοι χρήστες και η διαχείριση του Ιστότοπου μπορούν να αποκτήσουν για τον Χρήστη κατά τη χρήση της Ιστοσελίδας (Συμπεριλαμβανομένων προσωπικών δεδομένων κατά την εγγραφή του Χρήστη στον ιστότοπο, δεδομένα που παραμένουν στα σχόλια στα άρθρα που αποστέλλονται μέσω e-mail ή μέσω της φόρμας σχολίων).

Η χρήση οποιωνδήποτε πληροφοριών δημοσιεύονται στο Site Reviewoff σημαίνει την άνευ όρων αποδοχή του Χρήστη με την παρούσα Πολιτική και τους όρους επεξεργασίας των προσωπικών του πληροφοριών που καθορίζονται σε αυτήν. σε περίπτωση διαφωνίας με αυτές τις συνθήκες, ο Χρήστης πρέπει να μην χρησιμοποιεί τις δημοσιευμένες πληροφορίες και τον ιστότοπο ως σύνολο.

Κατά την αντιγραφή περιεχομένου (κείμενο, εικόνες, βίντεο και ούτω καθεξής) σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, κοινωνικό δίκτυο, προσωπικό ιστολόγιο και άλλους εξωτερικούς πόρους στο Διαδίκτυο, ο Χρήστης πρέπει να παρέχει έναν σύνδεσμο προς την πηγή: https://obzoroff.info

Γενικές διατάξεις της Πολιτικής απορρήτου

  • 1.1. Στο πλαίσιο αυτής της Πολιτικής, οι προσωπικές πληροφορίες του Χρήστη σημαίνει:
  • 1.1.1. Κάθε προσωπική πληροφορία που παρέχει ο Χρήστης σχετικά με τον εαυτό του κατά τη χρήση της Ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών δεδομένων του Χρήστη. Απαιτείται να παρέχονται πληροφορίες με ειδικό τρόπο στα καθορισμένα πεδία. Άλλες πληροφορίες παρέχονται από το χρήστη κατά την προσωπική του κρίση.
  • 1.1.2. Δεδομένα που μεταδίδονται αυτόματα στη Διαχείριση Δικτυακών Τόπων κατά τη χρήση τους, χρησιμοποιώντας το λογισμικό που είναι εγκατεστημένο στη συσκευή του Χρήστη, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP, δεδομένων cookie, πληροφοριών σχετικά με το πρόγραμμα περιήγησης του Χρήστη (ή άλλου προγράμματος που παρέχει πρόσβαση στις υπηρεσίες) τον εξοπλισμό και το λογισμικό που χρησιμοποιεί ο Χρήστης, την ημερομηνία και ώρα πρόσβασης στις υπηρεσίες, τις διευθύνσεις των σελίδων που ζητήθηκαν και άλλες παρόμοιες πληροφορίες.
  • 1.2. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου ισχύει μόνο για Ιστότοπους https://obzoroff.info και τους καθρέφτες του με το πρόθεμα “www”. Ο Ιστότοπος δεν ελέγχει και δεν είναι υπεύθυνος για ιστότοπους τρίτων, στους οποίους ο Χρήστης μπορεί να ακολουθήσει τους συνδέσμους που είναι διαθέσιμοι στους Ιστότοπους https://obzoroff.info.
  • 1.3. Ο χειριστής προσωπικών δεδομένων για τους σκοπούς αυτής της Πολιτικής είναι το International Medical Information Magazine Obzoroff Info.

Σκοπός της επεξεργασίας των Προσωπικών Πληροφοριών των χρηστών μας

  • 2.1. Ο Ιστότοπος συλλέγει και αποθηκεύει μόνο τα προσωπικά στοιχεία που είναι απαραίτητα για την παροχή απαντήσεων σε ερωτήσεις από αναγνώστες του Ιστότοπου, σχόλια χρηστών σε δημοσιεύσεις του Obzoroffoff Journal ή στην εκτέλεση συμφωνιών και συμβάσεων με τον Χρήστη, εκτός εάν ο νόμος προβλέπει την υποχρεωτική αποθήκευση προσωπικές πληροφορίες για μια περίοδο που ορίζεται από το νόμο.
  • 2.2. Οι προσωπικές πληροφορίες του ιστότοπου επεξεργάζονται από τον ιστότοπο για τους ακόλουθους σκοπούς:
  • 2.2.1. Δημιουργία ανατροφοδότησης με τον Χρήστη, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής ειδοποιήσεων, ερωτήσεων σχετικά με τη χρήση του Δικτυακού Τόπου, παροχή υπηρεσιών σχετικών με τη διαβούλευση, αιτήματα επεξεργασίας και αιτήσεις από τον Χρήστη.
  • 2.2.2. Επιβεβαίωση της ακρίβειας και της πληρότητας των προσωπικών δεδομένων που παρέχει ο Χρήστης.
  • 2.2.3. Παρέχοντας στον Χρήστη αποτελεσματικές πληροφορίες και τεχνική υποστήριξη σε περίπτωση προβλημάτων που σχετίζονται με τη χρήση του Δικτυακού Τόπου.

Όροι επεξεργασίας των Προσωπικών Πληροφοριών των Χρηστών και μεταβίβασή τους σε Τρίτους

  • 3.1. Όσον αφορά τις προσωπικές πληροφορίες του Χρήστη, διατηρείται η εμπιστευτικότητα του, εκτός από τις περιπτώσεις όπου ο Χρήστης παρέχει εθελοντικά πληροφορίες για τον εαυτό του για γενική πρόσβαση στον απεριόριστο κύκλο προσώπων. Κατά τη χρήση μεμονωμένων υπηρεσιών, ο Χρήστης συμφωνεί ότι ένα ορισμένο μέρος των προσωπικών του πληροφοριών καθίσταται διαθέσιμο στο κοινό.
  • 3.2. Ο χειριστής έχει το δικαίωμα να μεταφέρει τα προσωπικά στοιχεία του Χρήστη σε τρίτους στις ακόλουθες περιπτώσεις:
  • Ο χρήστης 3.2.1.Συνέδωσε τη συγκατάθεσή του για τέτοιες ενέργειες.
  • 3.2.2. Η μεταφορά είναι απαραίτητη για τον Χρήστη να χρησιμοποιήσει μια συγκεκριμένη υπηρεσία ή για την εκτέλεση συγκεκριμένης συμφωνίας ή σύμβασης με τον Χρήστη.
  • 3.2.3. Η μεταβίβαση προβλέπεται από το ρωσικό, διεθνές ή άλλο εφαρμοστέο δίκαιο στο πλαίσιο της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας.
  • 3.3. Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη πραγματοποιείται χωρίς χρονικό περιορισμό με κανένα νόμιμο μέσο, ​​συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων πληροφοριών προσωπικών δεδομένων που χρησιμοποιούν εργαλεία αυτοματισμού ή χωρίς τη χρήση τέτοιων εργαλείων. Η επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των χρηστών πραγματοποιείται σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό νόμο της 27.07.2006 αρ. 152-FL «περί προσωπικών δεδομένων» και τις διατάξεις του ομοσπονδιακού νόμου της 07.02.2017 αρ. 13-FL.
  • 3.4. Ο Διαχειριστής λαμβάνει τα απαραίτητα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών πληροφοριών του Χρήστη από παράνομη ή τυχαία πρόσβαση, καταστροφή, αλλοίωση, αποκλεισμό, αντιγραφή, διανομή, καθώς και από άλλες παράνομες ενέργειες τρίτων.

Υποχρεώσεις των μερών

  • 4.1. Ο χρήστης του ιστότοπου Obzoroff πρέπει:
  • 4.1.1. Παρέχετε πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που απαιτούνται για τη χρήση της Ιστοσελίδας.
  • 4.1.2. Ενημέρωση, συμπλήρωση των πληροφοριών που παρέχονται σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα σε περίπτωση αλλαγής αυτών των πληροφοριών.
  • 4.2. Ο χειριστής πρέπει.
  • 4.2.1. Χρησιμοποιήστε τις πληροφορίες που λαμβάνονται αποκλειστικά για τους σκοπούς που καθορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.
  • 4.2.2. Εξασφαλίστε την εμπιστευτικότητα των εμπιστευτικών πληροφοριών, να μην αποκαλύψετε χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του Χρήστη και να μην πωλήσετε, ανταλλάξετε, δημοσιεύσετε ή αποκαλύψετε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο τα προσωπικά δεδομένα του Χρήστη, εκτός από όσα προβλέπονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.
  • 4.2.3. Λάβετε προφυλάξεις για να προστατεύσετε την εμπιστευτικότητα των προσωπικών δεδομένων του χρήστη σύμφωνα με τη διαδικασία που χρησιμοποιείται συνήθως για την προστασία αυτού του είδους πληροφοριών σε υπάρχουσες επιχειρηματικές συναλλαγές.
  • 4.2.4. Εκτελέστε αποκλεισμό ιδιωτικών δεδομένων σχετικά με τον σχετικό Χρήστη από τη στιγμή της αίτησης ή του αιτήματος του Χρήστη ή του νόμιμου αντιπροσώπου του ή του εξουσιοδοτημένου φορέα του για την προστασία των δικαιωμάτων των υποκειμένων προσωπικών δεδομένων για την περίοδο ελέγχου σε περίπτωση αναξιόπιστου προσωπικού πληροφορίες ή παράνομες ενέργειες.

Ευθύνη των μερών

  • 5.1. Η Διοίκηση του Δικτυακού Τόπου, η οποία δεν έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του, ευθύνεται για τις ζημίες που υπέστη ο Χρήστης σε σχέση με την παράνομη χρήση προσωπικών δεδομένων, σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
  • 5.2. Σε περίπτωση απώλειας ή αποκάλυψης εμπιστευτικών πληροφοριών, η Διοίκηση του Δικτυακού Τόπου δεν φέρει ευθύνη εάν αυτές οι εμπιστευτικές πληροφορίες:
  • 5.2.1. Έγινε δημόσιος τομέας πριν από την απώλεια ή αποκάλυψή του.
  • 5.2.2. Ελήφθη από τρίτο πριν από την παραλαβή του από τη Διοίκηση Ιστοσελίδας.
  • 5.2.3. Δημοσιεύθηκε με τη συγκατάθεση του Χρήστη.

Επίλυση διαφοράς

  • 6.1. Πριν από την υποβολή μήνυσης σε διαφορές που προκύπτουν από τη σχέση μεταξύ του Χρήστη του Δικτυακού Τόπου και της Διαχείρισης Ιστοσελίδας, είναι υποχρεωτική η υποβολή αξίωσης (γραπτή πρόταση για εκούσια διευθέτηση της διαφοράς).
  • 6.2. Ο αποδέκτης της αξίωσης εντός του 30 (τριάντα) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της καταγγελίας κοινοποιεί εγγράφως στον αιτούντα τα αποτελέσματα της εξέτασης της απαίτησης.
  • 6.3. Εάν η συμφωνία δεν επιτευχθεί, η διαφορά θα υποβληθεί στο δικαστήριο σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
  • 6.4. Η ισχύουσα νομοθεσία της Ρωσικής Ομοσπονδίας ισχύει για αυτήν την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και τη σχέση μεταξύ του Χρήστη και της Διαχείρισης Ιστοτόπου.

Πρόσθετες προϋποθέσεις

  • 7.1. Ο Διαχειριστής έχει το δικαίωμα να προβεί σε αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου χωρίς τη συγκατάθεση του Χρήστη.
  • 7.2. Μια νέα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων τίθεται σε ισχύ από τη στιγμή που δημοσιεύεται στον Ιστότοπο, εκτός εάν προβλέπεται διαφορετικά από τη νέα έκδοση της Πολιτικής Απορρήτου.
  • 7.3. Οποιεσδήποτε προτάσεις ή ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την Πολιτική απορρήτου θα πρέπει να αναφέρονται μέσω email (leadzevs@gmail.com).
  • 7.4. Η τρέχουσα Πολιτική Απορρήτου βρίσκεται στη διεύθυνση: https://obzoroff.info/gdpr-privacy-policy-of-obzoroff/.
Obzoroff - Ελλάδα